Proiectare Rezistenta

Proiectare Rezistenta Timisoara. Cautati un proiectant priceput in structuri de rezistenta in Timisoara? Suntem BIM QUALITY PROIECT un birou de proiectare specializat in arhitectura si structuri de rezistenta (concepere structurala, modelare structurala, analiza structurala, optimizare structurala). Cu peste 12 ani de experienta in proiectare, realizam proiecte integrale pentru constructii civile, agricole si industriale. Doriti sa ne adresati o intrebare? Haideti sa ne intalnim!

PROIECTARE REZISTENTA TIMISOARA • PROIECTANT STRUCTURI DE REZISTENTA

Proiectare Rezistenta TimisoaraBIM QUALITY PROIECT este o companie specializata in proiectarea structurilor de rezistenta a constructiilor civile, industriale si agricole. In cei peste 12 ani de activitate am realizat un numar semnificativ de lucrari: proiectate, executate si predate “la cheie” beneficiarilor.

Compania noastra are experienta in realizarea proiectelor de rezistenta pentru case, vile, case de vacanta, spatii comerciale, pensiuni agroturistice, moteluri si hoteluri, hale industriale, consolidari si pune accent pe consilierea clientilor sai astfel incat impreuna sa ajungem la o solutie optima din punct de vedere estetic, functional si nu in ultimul rand financiar.

In cazul in care sunteti interesat(a) de un proiect de rezistenta  compania noastra va poate ajuta. Fie ca este vorba de consultanta, proiectare sau executie, suntem capabili sa realizam orice tip de proiect de rezistenta, indiferent de marimea sau complexitatea acestuia.

Contactati-ne – Solicitati o cotatie de pret online

    Introduceti codul de securitate captcha

    Apelați 0724 031 903