Studii Topografice

Studii Topografice Timisoara. Cautati o companie specializata in servicii topografice in Timisoara? Aici veti gasi solutia pentru proiectele dumneavoastra cadastrale si topografice. Suntem unii dintre cei mai buni in servicii de topografie si cadastru. Utilizam metode moderne de masurare si prelucrare a datelor, acest lucru garanteaza precizia si calitatea lucrarilor de topografie si cadastru dar si rapiditatea realizarii lor. Doriti sa colaborati cu noi? Haideti sa ne intalnim!

STUDII TOPOGRAFICE TIMISOARA • RIDICARI TOPOGRAFICE • MASURATORI

Servicii Studii Topografice TimisoaraBIM QUALITY PROIECT va ofera o gama larga de servicii cadastrale si topografice astfel incat proiectele dvs. sa poata fi realizate la timp si in bugetul propus. In sprijinul domneavostra ve-ti avea o echipa cu o experienta de peste 12 ani in domeniul cadastrului si topografiei.

Compania noastra este in topul firmelor de topografie si cadastru din judetul Timis. Echipa noastra este compusa din experti inalt calificati in acest domeniu. Raspundem cu profesionalism si seriozitate la cerintele tuturor clientilor nostri. Masuram cu aparatura de ultima generatie care ne ofera posibiliatea de a garanta calitatea tuturor lucrarilor elaborate.

Preturile sunt stabilite pentru fiecare proiect in parte in functie de caracteristicile fiecaruia (ex: tipul de relief, situatia actelor, tipul lucrarii, suprafata in cauza). Pentru o estimare a costurilor va rugam sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau prin intermediul formularului de contact.

*Serviciile cadastrale si topografice prestate de compania noastra se adreseaza atat persoanelor private cat si persoanelor juridice!

FIRMA TOPOGRAFIE TIMISOARA, LUCRARI TOPOGRAFIE, CADASTRU, INTABULARE

Acoperim un spectru larg de servicii topografice si cadastrale. Suportul nostru in ceea ce priveste acest segment este complex si complet! Fie ca aveti nevoie de servicii cadastrale, servicii topografice sau doar consultanta specializata, avem personalul si resursele necesare pentru a va ajuta. Lucram in Timisoara, Lugoj, Sannicolau Mare, Jimbolia, Recas, Faget, Buzias, Deta, Gataia, Ciacova sau orice alta localitate din judetul Timis. Contactati-ne!

• Servicii de Topografie in Timisoara

Realizam servicii de topografie in Timisoara. Acestea sunt necesare pentru diverse domenii de activitate, de la cadastru pentru obtinerea unei autorizatii de construire pana la constructii unde sunt necesare trasari, profile longitudinale si transversale , masurarea volumelor etc.

Planurile topografice care contin curbe de nivel sunt folosite de diversi experti precum arhitecti, ingineri constructori, etc. dar si de institutii abilitate precum primarii, ocoale silvice, etc. pentru a identifica situatia din teren, modul de amplasare a diverselor obiective dar si pentru determinarea diferentelor de nivel.

– Ridicari Topografice in Timisoara

Realizam ridicari topografice in Timisoara. Aceste masuratori topografice se realizeaza pentru a evidentia situatia din teren si pozitia constructiilor, stalpilor electrici, santurilor de scurgere, etc. Ridicarile topografice stau la baza mai multor tipuri de documentatii cadastrale care au ca scop final obtinerea diferitelor acte precum: autorizare de construire, scoatere din circuitul agricol, etc. de la institutiile abilitate (Primarie, Agentia Nationala de Imbunatatiri Funciare, Directia Agricola, Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara, etc.)

*De asemenea realizam ridicari topografice si pentru situri arheologice, partii de schi, reabilitari drumuri, retele electrice, etc.

– Masuratori topografice in Timisoara

Realizam masuratori topografice in Timisoara. Echipa noastra de topografi si specialisti in domeniu va sta la dispozitie in Timisoara sau orice alta localitate din judetul Timis. Oferim servicii de masurari topografice si consultanta specializata de peste 12 ani la cel mai inalt nivel. Contactati-ne!

– Trasari ale planurilor si hartilor in Timisoara

Oferim servicii de trasari ale planurilor si hartilor topografice in Timisoara. Contactati-ne in cazul in care sunteti interesat de servicii de trasari ale planurilor si hartilor topografice sau daca doriti sa aflati informatii suplimentare despre aceste servicii. Lucram in Timisoara si toate localitatile judetului Timis!

– Realizarea integrala a documentatiei pentru intabulare in Timisoara

• Servicii de Cadastru in Timisoara

Serviciile de Cadastru sunt unele din cele mai importante servicii furnizate de BIM QUALITY PROIECT si de aceea dorim sa va facem cunoscute cateva aspecte.

  • Cadastru reprezinta un ansamblu de lucrari executate cu scopul obtinerii si centralizarii informatiilor legate de diferitele imobile cu privire la situatia juridica, tehnica si economica a acestora.
  • Elementele de baza ale cadastrului sunt reprezentate de proprietar si imobil (teren cu sau fara constructii);
  • Scopul cadastrului este acela de a prezenta o situatie actuala si reala a imobilelor necesara diferitelor institutii;
  • Un element important al cadastrului este publicitatea imobiliara care reprezinta un instrument de aparare a dreptului de proprietate asupra unui imobil.

– Intabulari in Timisoara

Intabularea este inscrierea din coala cartii funciare prin care se dobandeste, se modifica sau se stinge un drept real imobiliar. Intabularea este un demers cadastral foarte important de realizat pentru fiecare imobil. In cazul in care intabularea nu este efectuata, nu se poate incheia un contract de vanzare cumparare pe acel imobil, sau efectua alte operatiuni juridice.

De asemenea pe baza acestei documentatii cadastrale se regularizeaza valoarea taxelor si impozitelor pentru imobilul in cauza si se aduce situatia juridica si tehnica la zi. Realizam documentatii cadastrale pentru intabulare atat a imobilelor din intravilan cat si a imobilelor din extravilan.

– Autorizatii de Construire in Timisoara

Pentru obtinerea autorizatiilor de construire se efectueaza o ridicare topografica in baza caruia se obtine un Certificat de Urbanism care va fi folosit in documentatia cadastrala depusa la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara. In cazul in care se doreste construirea unui imobil si inscrierea ulterioara a acestuia in cartea funciara, este necesar sa se aiba in vedere si o scoatere din circuitul agricol a terenului respectiv.

– Cadastru apartamente in Timisoara / Cadastru garsoniere in Timisoara

Realizam cadastru pentru apartamente in Timisoara. Lucrarea de cadastru este necesara la instrainarea imobilului in vederea inscrierii acestuia in cartea funciara. In cazul in care va aflati in cautarea unui specialist pentru realizarea cadastrului apartamentului dumneavoastra ati ajuns in locul potrivit! Lucrarile pot fi executate in regim de urgenta sau normal, in functie de dorinta dumneavoastra. Masuratorile dureaza cateva ore si programarea lor se face in functie de programul dvs..

BIM QUALITY PROIECT efectueaza lucrari de cadastru si de intabulare a dreptului de proprietate in cartea funciara pentru apartamente sau garsoniere la unele dintre cele mai bune preturi din Timisoara (Timis).

– Cadastru terenuri in Timisoara

Realizam cadastru pentru terenuri in Timisoara. Realizam lucrari de cadastru si intabulare a dreptului de proprietate pentru terenuri cu sau fara constructie, extravilane sau agricole, in Timisoara si toate localitatile judetului Timis.

– Actualizare cadastrala terenuri in Timisoara (actualizari, rectificari, modificari)

Realizam actualizare cadastrala pentru terenuri in Timisoara. Realizam lucrari de cadastru si intabulare a dreptului de proprietate pentru actualizarea, rectificarea sau modificarea cadastrului in Timisoara si toate localitatile din judetul Timis.

– Dezlipire (Dezmembrare) / Alipire Imobile in Timisoara

Documentatia cadastrala de dezlipire se executa in momentul in care se doreste impartirea unui imobil in doua sau mai multe loturi. Pentru aceasta documentatie, dupa caz, este necesar un Certificat de Urbanism pentru Dezmembrare obtinut de la Primarie care sa certifice operatiunea de cadastru care urmeaza a fi efectuata.

Pentru avizarea acestei documentatii cadastrale de catre Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara, este necesar ca imobilul initial sa aiba situatia tehnica si juridica la zi. In caz contrar este necesara o documentatie de actualizare date imobil sau de intabulare, dupa caz.

Oferim servicii complete pentru operatiunea cadastrala de dezlipire ceea ce inseamna atat efectuarea documentatiei cadastrale cat si delimitarea loturilor noi rezultate. Marcarea acestora se va face prin tarusi de lemn vopsiti cu spray rosu.

Documetatia cadastrala de alipire este necesara in momentul in care se doreste unirea a doua sau mai multe imobile alaturate, in unul singur.

Aceasta operatiune implica faptul ca imobilele care fac obiectul documentatiei cadastrale sa aiba situatia juridica si tehnica la zi. In cazul in care forma sau suprafata imobilelor din schita cadastrala nu este aceeasi cu cea din teren se va face in prima faza o documentatie de actualizare date imobil pentru a inregistra la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara, situatia reala.

– Trasari limite de proprietate in Timisoara (înțărușare terenuri)

Oferim servicii de trasari pentru identificarea cu precizie a pozitiei unor puncte de interes pe teren, dar si pentru delimitarea in functie de documentatia cadastrala a diferitelor imobile. De asemenea oferim servicii complete pentru documentatiile cadastrale de dezmembrare a terenurilor, prin delimitarea cu precizie a fiecarui lot in parte. Marcarea punctelor se face cu tarusi de lemn vopsiti cu spray rosu.

Apelati la noi cu incredere! Avem peste 12 ani de experienta in lucrari de cadastru si topografie, avem o echipa formata din ingineri si experti autorizati, profesionisti, avem o durata scurta de realizare a lucrarilor iar acestea sunt finalizate intotdeauna la timp! Fie ca este vorba de un teren, un apartament, o casa sau orice alt tip de imobil, expertii nostri autorizati va stau la dispozitie pentru lucrarile topografice si cadastrale necesare.

Contactati-ne – Solicitati o cotatie de pret online

    Introduceti codul de securitate captcha

    Apelați 0724 031 903