Despre Noi

Despre NoiSuntem Bim Quality Proiect o companie de proiectare și consultanta in arhitectura, rezistenta si instalatii, cu personal calificat care are ca scop realizarea unor proiecte de calitate în construcții. Principalele noastre activități sunt proiectarea clădirilor civile, industriale, agricole dar și proiecatarea infrastructurilor.

Majoritatea proiectelor le contractăm ca proiectant general ceea ce reprezinta un avantaj pentru beneficiar doarece acoperim toate serviciile pentru realizarea unui proiect tehnic precum și cele pentru obținerea autorizației de construire. Deviza noastra : Beneficiar mulțumit, proiect reușit!

Compania noastra are experienta, logistica, si know-how-ul necesar implementarii oricarui tip de proiect, indiferent de anvergura sau de complexitatea proiectului dumneavoastra. Personalul inalt calificat din cadrul companiei noastre poate realiza orice tip de proiect de la A la Z.

Doriti o oferta de pret personalizata pentru: un proiect arhitectural, o structura de rezistenta, proiectarea unei instalatii, proiectarea unui drum, un proiect de design interior, un proiect de design exterior, un studiu geotehnic, un studiu topografic sau o expertiza tehnica? Haideti sa ne intalnim!

Apelați 0724 031 903