Proiectare Arhitectura Servicii

PROIECTARE ARHITECTURA

Planuiti sa va construiti casa? BIM QUALITY PROIECT este o companie specializata in servicii de proiectare arhitecturala. Experienta noastra de peste 12 de ani, logistica și personalul extrem de bine calificat ne permit sa oferim clientilor nostri servicii de proiectare de cea mai inalta calitate atat in domeniul rezidential cat si in cel comercial.

VEZI DETALII

Proiectare Rezistenta Servicii

PROIECTARE REZISTENTA

Suntem o echipa de ingineri proiectanti cu experienta in constructii civile, industriale si agricole. Cu peste 12 ani de activitate in acest domeniu si sute de clienti multumiti realizam proiectare pentru structuri de rezistenta rapid si la preturi accesibile. Sunati-ne sau completați formularul online de la pagina de contact iar noi va vom contactat in maxim 2h.

VEZI DETALII

Proiectare Instalatii Servicii

PROIECTARE INSTALATII

BIM QUALITY PROIECT s-a impus pe piata din vestul tarii si nu numai, atat prin calitatea proiectelor realizate si prin seriozitate, cat si prin experienta demonstrata in rezolvarea acestora. Personalul inalt calificat din cadrul comaniei noastre poate realiza lucrari complexe pe tot spectrul instalatiilor electrice, sanitare si termice (civile sau industriale).

VEZI DETALII

Proiectare Drumuri si Poduri Servicii

PROIECTARE DRUMURI SI PODURI

Atunci cand lucrati cu un proiectant este important ca acesta sa detina experienta care va poate scuti de multe probleme surpriza pe parcursul proiectarii unui drum sau pod. BIM QUALITY PROIECT detine personal cu o vasta experienta in proiectarea de drumuri si poduri, know-how-ul si logistica necesara realiarii oricarui tip de proiect in acest domeniu.

VEZI DETALII

Design Interior Servicii

DESIGN INTERIOR

Echipa noastra de specialisti in design interior imbina inovatia si experienta pentru a va ajuta sa va regasiti in spatiul dumnevoastra sau sa va proiectati viziunea pe care o aveti. Fie ca este vorba despre un apartament, o casa, un restaurant, un spatiu comercial sau orice alt tip de spatiu, echipa noastra de scpecialisti se pune la dispozitia dumneavoastra.

VEZI DETALII

Design Exterior Servicii

DESIGN EXTERIOR

BIM QUALITY PROIECT ofera alaturi de serviciile de design exterior servicii complete in ceea ce priveste implementarea practica a proiectelor de design exterior. Ne mandrim cu abilitatea noastra de a intelege si a satisface chiar si cele mai complexe cerinte ale clientilor nostri si ca ii ajutam sa se diferentieze si sa-si ridice valoarea proprietatilor.

VEZI DETALII

Studii Geotehnice Servicii

STUDII GEOTEHNICE

Realizam studii geotehnice pentru amplasamente ale diverselor categorii de constructii: cladiri de locuit, constructii social-culturale, industriale, agrozootehnice, drumuri, etc., in baza investigatiilor de specialitate efectuate pe amplasamentul acestora. Oferim servicii de calitate, timpi optimi de executie si consultanta in cazul in care este nevoie.

VEZI DETALII

Studii Topografice Servicii

STUDII TOPOGRAFICE

Firma noastra ofera o gama complexa de lucrari de cadastru si topografie civila si industriala, servicii de specialitate, prin personalul autorizat de catre autoritatea competenta in domeniu ANCPI. Calitatea documentatiilor, documentelor si planurilor topografice este asigurata de folosiriea unor echipamente si tehnici performante.

VEZI DETALII

Expertize Tehnice Servicii

EXPERTIZE TEHNICE

Indiferent de tipul interventiei: ca va hotarati sa consolidati, doriti sa restaurati, aveti intentia sa extindeti, sa modernizati sau pur si simplu sa demolati, expertiza tehnica in constructii este obligatorie si nu se poate opera legal nici o modificare din cele mentionate mai sus fara aceasta! Expertiza tehnica se realizeaza doar de catre un expert tehnic autorizat!

VEZI DETALII

Devize Constructii Servicii

DEVIZE CONSTRUCTII

Realizam devize pentru lucrari în construcții civile si industriale in Timisoara si toate orasele (Lugoj, Sannicolau Mare, Jimbolia, Recas, Faget, Buzias, Deta, Gataia, Ciacova) si toate localitatile din judetul Timis. Transforma proiectele tale de constructii in realitate cu devize precise si profesionale. Contactati-ne cu incredere!

VEZI DETALII

Consultanta Specializata In Achizitionarea Imobilelor Timisoara

CONSULTANTA ACHIZITIONARE IMOBILE

Achizitioneaza cu incredere! Fa alegerea potrivita pentru investitia ta in Timisoara sau orice alta localitate limitrofa cu ajutorul serviciilor de consultanta specializata oferite de compania noastra! Iti oferim expertiza, experienta si siguranta de care ai nevoie pentru a maximiza valoarea investitiei tale.

VEZI DETALII

Apelați 0724 031 903