Design Exterior

Design Exterior Timisoara. Cautati un designer de exterior profesionist in Timisoara? Suntem BIM QUALITY PROIECT un birou de proiectare, design interior si design exterior (proiectare 2D, 3D, alegere finisaje, randari, etc). Cu peste 12 ani de activitate in design exterior, realizam proiecte integrale de design exterior atat in domeniul rezidential cat si in cel comercial. Lucram in Timisoara si tot judetul Timis! Aveti sa ne adresati o intrebare? Haideti sa ne intalnim si sa discutam!

DESIGN EXTERIOR TIMISOARA • SERVICII PROIECTARE 2D / 3D DESIGN EXTERIOR

Design Exterior Timisoara

Fie ca aveti nevoie de ajutor cu proiectarea designului de exterior al unei case noi, fie ca aveti nevoie de refacerea designului exterior al casei in care locuiti, trebuie sa tineti cont ca ceea ce se vede din afara trebuie sa fie estetic, dar si rezistent.

In realitate, amenajarea exterioara contribuie la cresterea valorii acesteia. Multa lume este de parere ca fatada casei este elementul cheie in amenajarea exterioara. Daca aceasta este frumos decoarata, atunci proiectul de design este unul reusit.

Mai exact, insa, pentru a avea o cladire care impresioneaza trebuie sa tineti cont de mult mai multe elemente – partile exterioare cu functionalitate – scari, usi, tocuri de geam, usi de garaj, balcoane, terase. In plus, fatada nu poate fi doar frumos colorata si decorata, ci trebuie sa aiba rezistenta in timp.

Pentru ca aspectul exterior al casei sa fie cat mai bine completat de durata lunga de viata, aveti nevoie de solutii testate deja de specialisti in design exterior. Apelati la serviciile de design exterior oferite de echipa Bim Quality Proiect si bucurati-va de proiecte complete de design exterior pentru casa dumneavoastra!

Contactati-ne – Solicitati o cotatie de pret online

    Introduceti codul de securitate captcha

    Apelați 0724 031 903