Studii Geotehnice

Studii Geotehnice Timisoara. Cautati o echipa de specialisti cu experienta in studii geotehnice in Timisoara? BIM QUALITY PROIECT o companie cu o vasta experienta in acest domeniu va poate pune la dispozitie ingineri specialisti deosebit de expriementati si o gama vasta de servicii (investigatii in teren, analize, determinari ale caracteristicilor geotehnice ale pamanturilor,). Fie ca este vorba de proiecte complete sau doar despre consultanta contactati-ne cu incredere!

STUDII GEOTEHNICE TIMISOARA • STUDIU GEO • AVIZE GEOTEHNICE TIMISOARA

Studii Geotehnice TimisoaraRealizam studii geotehnice in Timisoara si tot judetul Timis. Studiile geotehnice sunt documentatiile care ofera cele mai obiective informatii pentru alegerea tipului potrivit de structura de rezistenta a constructiilor. Tocmai de aceea, realizarea lor trebuie sa fie tratata cu foarte mare atentie si incredintata unei echipe de specialisti cu experienta.

Cele mai frecvente doua situatii nedorite care pot aparea in cazul in care studiile geotehnice sunt determinate de nerealizarea sau realizarea superficiala a acestora.

In primul rand exista pericolul unei subdimensionari a structurii de rezistenta, iar consecintele sunt degradarea mai rapida a constructiei si o mentenanta costisitoare. In al doilea rand, structura de rezistenta poate fi supradimensionata inutil ceea ce inseamna costuri mai mari decat ar fi cazul pentru proprietarul cladirii.

Doriti sa evitati aceste doua situatii frecvente care incarca bugetul alocat constructiilor pe care le aveti de realizat? Solutia cea mai simpla este sa apelati la serviciile companiei BIM QUALITY PROIECT, o companie cu peste 12 ani de experienta in realizare de proiectare si studii geotehnice bine documentate. Contactati-ne pentru a construi durabil si avantajos!

Contactati-ne – Solicitati o cotatie de pret online

    Introduceti codul de securitate captcha

    Apelați 0724 031 903